30 Ağustos 2010

Double Integral Çözülür mü?





Double integral mühendisin baş belasıdır çünkü tam tek integrali yeni öğrenmişken, yeniden ızdırab olur mühendise. Galatasaray'ın şu anda sorunlarını çözmek için doeble integrale ihtiyaç vardır. Birinci değişken yönetim, ikincisi ise transfer.



Adnan Polat: Aslantepe ve Riva bitmeden(veya kaymağını yemeden) asla görevi bırakmaz. İnşallah gerçek niyeti Galatasaray Tarihi'ne adını yazdırmaktır yoksa gelecek çok karanlık.

Yiğit Şardan: Yanlış hatırlamıyorsam rahmetli Özhan Başkan'a Divan'da hakaret etmekten ceza aldı, sonra kulüp tarihinin kara lekesi olan basketbol şike skandalına karıştı. Görünürde yaptığı birşey yok ama hala görevde.

Adnan Sezgin: Son Kalli dönemi yapılan transfer politikası ABD'de tez konusu olur demişti. Kendisi ABD'de top oynamış ama ülkeyi çözememiş yada bizi aptal sanıyor. O seneki transferler anca nasıl transfer yapılmaz konusunda tez olur.(Barış Özbek,Serkan Çalık,Linderoth,Lincoln,Servet) Teze bak, 3 sene sonra takımda sadece bir 11 çıkıyor,15 milyon$ çöpe gitti.

İlk değişken çözülmez gibi ama şu sıralar 5 Eylül itibariyle Abdürrahim Albayrak'ın gelerek Sezgin'in pasifize edileceği söyleniyor. O zaman bir umudum olabilir.

Transfer: 24 saat kaldı, elde var Cana ve Pino. Hani 5 yabancı? Son güne kadar bekledik fiyat indirdik diyecekler. Sadece şunu söylüyorum, Misimoviç bir sene önce 4 milyon'a transfer olmus. Şimdi en az 8'gelir. Ama açıklama belli;  4 milyon indirim yaptırdık. Zamanında adam gibi oyuncu izleselerdi, o zaman gerçekten 4 milyon kar etmiş olurlardı ve gecen sene takıma adam gibi takviye olurdu.

Benim temennim İbiseviç, Dreanthe ve Annan'dır. Bekleyip göreceğiz. Bu değişkende zor gözüküyor.

Son olarak da şunu söyleyeyim. Bugün 10'dan fazla blog ve tüm gazateleri okudum. 80% Galatasaray iyi yolda, beyaz sayfa açtık gibi yazılar. Eğer bu yukardaki iki değişken çözülmesse, kimse kusura bakmasın ama ya bu yazıları yazanlar ya içgüdüleriyle yazıyorlar yada  Galatasray yerine Yemekteyiz programını takip ediyorlar. ES-ES'te damperli kamyon Batuhan yerine hızlı bir forvet olsa, (zamanında almadığımız) Sezer Öztürk'le bizim defansı hallaç pamuğu gibi atarlardı. Tamam bloglarda yazı yazmak serbest ama futboldan anlamayan yazmasın, yorum kirliliği yaratmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder