14 Ağustos 2010

Maç Öncesi: 1. Hafta Sivasspor-GALATASARAY

Geçen sezon o maçı yenseydik belki Şampiyon olucaktık belki 2. Olup Şampiyonlar Ligi’ndeydik. 93. Dakikda Mehmet Yıldız(takımızda görmeyi çok istemişimdir) tüm umutlarımızı çöpe attı.(Barış’ın yaptığı faül ve sonrasında gördüğü kırmızı kartı da unutmak elde değil, Bank Asya topçusu olduğunu o maçta da kanıtlamıştı) Sivaslılar’ın da şampiyon olmuş gibi sevindiklerini de unutmadık.
2010-2011 sezonuna, anlayacağınız üzere Sivas maçıyla başlıyoruz.

Muhtemel 11’miz: Aykut,Ali Turan,Neill,Servet,Hakan Balta,Mustafa Sarp, Cana, Ayhan, Serdar Özkan, Arda©, Kewell.

Sivas 11’i: Ramoviç, Denis, Dialo, Hayretin, Abdurrahan, Kadir, Mehmet Nas, Zita, Yannick Kamanan, Ceyhun ve Mehmet Yıldız.

Daha önceki yazılarımızda da anlattığımız gibi, defansif kanatların çok fazla işleyeceğini sanmıyorum. Arda ve Kewell’in kişisel becerileri ve Serdar Özkan’ın hırsıyla sonuca ulaşabiliceğimiz görüşündeyim. Orta saha inşallah afallamaz yoksa hüsranla dönebiliriz. Tabi yeni transferleri yapsalardı da görseydik. 2. Yarı Baros, Batdal ve Emre Çolak oyuna girecektir. Süpriz olarak M.Sarp’ın kafa gölü olabilir.

Mesut Bakkal’lı Sivas kendi sahasında yüksek motivasyonla çıkacaktır sahaya. Bu seneki en önemli transferleri zamanında Ortega’yı bile kesen:) Ceyhun Eriş. (Bizim altyapımızdan yetişmiştir) Klasik Anadolu takımı olarak, sahayı daraltıp, sert faullerle bizi yıldırmaya çalışacaklardır. Ceyhun, Camanan ve Yıldız üçlüsü ile skor zorlamaları muhtemel gözüküyor. Süpriz olarak Mehmet Nas şapkadan tavşan çıkarabilir.


Bu maça kadar Sivas ile 10 kere mücadele etmişiz. Bu 10 maçta 6 galibiyet alırken 3 beraberlik 2 maglubiyet almışız. Sivas’ta oynadığımız maçlar da 1 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet almışız. Her senedir fikstür dezavantajı oluyordu Sivas maçı. Kışın soğuğundan uzak Ağustos ayında 5-3’lük şampiyonluk maçından sonar bir galibiyet daha çıkarırız umarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder